Защо и как спрях цигарите 556
Защо и как спрях цигарите 556

Видео курс: Кажи НЕ

100% гаранция на парите!

Ако не намерите стойност и сметнете че курсът не е полезен ще ви върнем таксата!

 

Какво ще откриете в 90 дневната видео програма „Кажи НЕ“  ?

Психология

Проблемът с цигарите и повечето зависимостите в по голямата си част е психологически. В курса ще откриете много систематизирана информация и ресурси, които ще ви доведат до желаната трансформация.

УРОЦИТЕ

Ще ви разкажа за важните уроци и които научих по трудния начин в света на наркотиците.

Хормоните

Хормоните и автономната нервна система. Ще намерите интересна и супер полезна информация за системата на системите, управляваща всичко в нашия организъм. Ще се потопим в света на допамина, серотонина и компания.

Упражнения

Ще ви споделя десетки упражнения и насоки за действия, чрез които ще осъществите най-важното- връзката между информацията и емоцията, така че крайният продукт да е разбиране и израстване на проблема.

Полезните навици

Фокус и внимание върху полезните и градивни навици, защото това е единственият практичен, естествен и ненасилствен начин за справяне със зависимостите.

Примерът

Ще откриете интервюта на десетки хора справили се с цигарите и други зависимости, защото именно примерът оказва най-силното влияние. Това ще засили вярата и решимостта ви в това, че можете да победите и промените лошите си навици.

Причини

Ще откриете стотици причини причини които ще бъдат повтаряни по различен начин така , че да влезнат дълбоко в под съзнанието ви , там където е проблемът с цигарите.

Ще откриете вашето ЗАЩО?

Това е най важната думичка, защото благодарение на нея ще се повяват как, какво кога и кой. Веднъж когато човек открие своето истинско и горящо ЗАЩО, начините за преодоляване на проблема идват от само себе си.

Каузата

Каузата „кажи НЕ“ вярва в каузите. Ще можете да се включите и да споделите вашата победа участвайки в курса и подкрепяйки другите с най-важното своя пример.

В стотиците видеа ще откриете ИНФОРМАЦИЯТА водеща до ТРАНСФОРМАЦИЯТА, чрез действието и емоцията. Вземете вашата антивирусна програма сега и кажете НЕ на нещата , които ви спират да използвате истинският огромен потенциал заложен във всеки един от нас.

Будилникът

Навийте вашият будилник, така че с всяко едно изгледано видео и направено упражнение да пробудите вашата най-добра версия.

„Кажи НЕ“  е тази антивирусна програма, която ще ви помогне да разчистите и да се отървете от всички паразитни зависимости загнездени в подсъзнанието.

Започнете сега и кажете ДА на промяната и огромният потенциал и сила заложени във ВАС.

Заяви своята програма сега! Кажи НЕ на зависимостта.

„Всеки лев инвестиран в теб самия ти се връща 30 торно (3000%)“ Браян Трейси

„Питаш ме в какво да инвестираш?! Инвестирай в себе си, в твоите знания и умения, всичко друго е спекула!“  Юли Тонкин

 

Facebook коментари